Senarai Pakej

SriKaseh menawarkan pakej-pakej yang mampu dimiliki oleh semua peringkat.Kami akan terus ke tempat anda walau dimana saja anda berada di Malaysia.
Untuk book tarikh, anda hanya perlu depositkan 50% dari jumlah harga pakej sebenar..

Advertisements

31 Responses to Senarai Pakej

  1. eina rahman says:

    sy nak ty..pakej h video tue untuk 3 hr ker?
    maksud sy nikah+sanding (side perempuan) + sanding (side lelaki)..
    klo 1200..cmn pembayaran?
    untuk majlis sy hujung bln 2 n awal bln 3 2012
    tq

  2. srikaseh photography says:

    Salam satu Malaysia eina.. 🙂
    Yer, harga pakej H utk 3 hari seperti yg eina maksudkan..
    Cuma, klau di luar Perlis, akan ada kos tambahan utk pengangkutan jer..
    Jika dah confirm nk block tarikh tu utk iena, pihak kami perlukan 30% deposit drp jumlah harga pakej..

  3. eyfa says:

    Salam,saya nk tnya klu kt area pokok sena kedah bleh datang tak?

  4. siti solehah says:

    salam…nak tanye klu nk amik pakej D dan G brp yer?..confius skit..
    kenduri just sbelah perempuan di taiping,
    akad nikah : 02.06.2012
    Majlis : 03.06.2012..
    TQ.

    • srikaseh photography says:

      Salam siti…
      Total utk pakej D & G=RM2000 (tanpa kos pengangkutan+penginapan)..
      Kalau termasuk pengangkutan+penginapan=RM2200..
      Tarikh tu masih kosong buat masa ni..
      Tq

  5. mas says:

    salam..
    saya dr perlis..
    bminat dgn videografi..
    so nak amek pakej G..
    tarikh 10.11.12..
    free lg x?

    • srikaseh photography says:

      Salam…
      masih ada kekosongan pada tarikh 10hb nov..
      klau berminat, bole hubungi kami trus..
      tq

  6. nur hidayati says:

    salam nk tnye… ade kosong x ujung bln 6 kt s.petani….

  7. nur hidayati says:

    em ok… terima kasih… em klu nk booking tarikh kene jmpe dulu ke atau just col terus …

    • srikaseh photography says:

      Nak jumpa pun takpe…call pun takpe..ikut keselesaan pelanggan :)…
      tp klau nk book n block tarikh, kena deposit 30% dari jumlah harga pakej..

  8. yana says:

    salam,

    kalau mjlis kat sungai petani and nak ambil pakej D tapi nk tambah utk mjlis brtndang di Lunas..
    berapa kos kesemuanya? kalau majlis di lunas tu ada outdoor jugak ke??

  9. yana says:

    kalau pakej B utk kedua2 sesi juga + akad nikah?

  10. wanie says:

    salam…nk tny sy dr sg.petani…kos pengangkutan utk dtg ke sini brapa?

  11. suesue says:

    salam =)

    saya berminat dan ingin bertnya :

    1. adakah terdapat lagi kekosongan pada tarikh 24/8/2012 (akad nikah) & 25/08/2012 (majlis) sekitar Merbok,Kedah
    2. jika tidak mengikut pakej, hanya memerlukan photographer dan softcopy gambar sahaja. adakah boleh encik? (tak nak sticky album, dvd, outdoor,frame dll)
    3. berapa harga kalau majlis berasingan 2 hari?

    sekian. =)

  12. syarifah says:

    slm..nk tny..klu 15/12 ksong lg x?n klu hr akad nikah tu hr yg blainan kna charge pape x?

    • srikaseh photography says:

      Ssalam syarifah…

      Setakat nie masih lagi kosong…
      Sebelum tue, bole saya tau di mana lokasinya?

  13. syarifah says:

    sy kt tmn jaya diri..kt behor temak…so klu akad nikah hr yg lain kna charge x?

  14. syarifah says:

    akad nikah hr yg lain kna charge x?

  15. syarifah says:

    ok2…thanx a lot…klu jd nnt sy gtau smula k…

  16. lola says:

    as salam guys, nk tnya utk pakej video C ke alor setar brapa kos nya? thanks

  17. Fazira Ku Azir says:

    Salam,

    Boleh saya tahu.. tarikh videography untuk akad nikah pada 30.NOvember dan Sanding pada 1.Disember.2012 masih available ker?.
    Dan harga untuk dua event ini rm1000 kan?.

    Perlukah saya tambah kos pengangkutan ke Jitra?.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s