Pertunangan & Perkahwinan

Sila layari laman facebook kami untuk gambar – gambar yang lebih eksklusif: Srikaseh FotoVideografi

Majlis Perkahwinan Hairil & Hanis (06 Jun 2011)
Kangar, Perlis

[Photographer: Shah]

Majlis Perkahwinan Faizal & Aisyah (26 Disember 2010)
Beseri, Perlis

[Photographer: Shah]

Majlis Perkahwinan Arif & Azian (25 Disember 2010)
Arau, Perlis

[Photographer: Shah]

Majlis Akad Nikah Mahfudzoh dan Fairuz (30 Oktober 2010)
Alor Setar, Kedah

[Photographer: Shahiran, Editor:Shah]

Majlis Perkahwinan Suhaimi dan Sha (10 Oktober 2010)
Beseri, Perlis

[Photographer: Khairul, Editor:Shah]

Majlis Akad Nikah dan Perkahwinan Fifie dan Jefri (9&10 Oktober 2010)
Seberang Jaya, P.Pinang

[Photographer, Editor:Shah]

Majlis Perkahwinan Saiful & Farah (20 Jun 2010)
Alor Setar, Kedah

[Photographer, Editor:Shah]

Majlis Perkahwinan Basri & Noraini (07 Ogos 2010)
Sungai Petani, Kedah

[Photographer:Shahiran, Editor:Shah]

Majlis Akad Nikah & Perkahwinan Linda dan Zam (25/26 Jun 2010)
Padang Besar, Perlis

[Photographer:Shahiran, Editor:Shah]

Majlis Akad Nikah & Perkahwinan Firdaus dan Eny (17 Mac 2010)
Kangar, Perlis

[Photographer:Shah]

Majlis Perkahwinan Jazlan dan Effa (17 Mac 2010)
Kangar, Perlis

[Photographer:Shah]

Majlis Akad Nikah dan Perkahwinan Rashidi dan Myza (13,14 Mac 2010)
Ayer Hitam, Pulau Pinang

[Photographer:Shah]

Majlis Perkahwinan Nini &Syed; (2 Februari 2010)
Kuala Ketil, Kedah

[Photographer:Own]


Majlis Perkahwinan Liza &Fauzi; (20 Februari 2010)
Labu Besar, Kedah

[Photographer:Own]

Majlis Perkahwinan Shakir & Nor (27 Februari 2010)
Kodiang, Kedah

[Photographer:Shah & Hafiz]

Majlis Perkahwinan Sufian dan Liana (16 Februari 2010)
Sg. Padang, Perlis

[Photographer:Shah]

Majlis Perkahwinan Hafiz dan Nurul (15 Februari 2010)
Pendang, Kedah

[Photographer:Shah]

Majlis Perkahwinan Weyra dan Nurul (14 Februari 2010)
Bagan Serai, Perak

[Photographer:Shah]

Majlis Perkahwinan Shadila & Faiz (27 November 2009)
Sungai Petani, Kedah

[Photographer:Shah]

Majlis Perkahwinan Azilah & Fitri (11/12 November 2009)
Pendang, Kedah

[Photographer:Shah & Hafiz]

Majlis Pertunangan Ina & Azizul (12 November 2009)
Beseri, Perlis

[Photographer:Shah]

Majlis Perkahwinan Nazirah & Zam (05 November 2009)
Sik, Kedah

[Photographer:Shah]

Majlis Pertunangan Hafiz & Nurul (10 Oktober 2009)
Pendang, Kedah

Perkenalan di tempat kerja, akhirnya mengikat dua hati dan jiwa ini. Alhamdulillah, pada 10.10.2009 majlis pertunangan berlangsung dengan meriah sekali..[Photographer:Shah]
Hafiz dan NurulNurulBerdua

Sekitar Majlis Perkahwinan di Aidil Fitri

Walaupun masing-masing sibuk bersama sanak saudara di Hari Raya ini, ada juga pasangan yang sempat melangsungkan ikatan perkahwinan di hari mulia ini..[Photographer:Shah]
NaniPelaminCandidDj Dave

Helmi & Hani (30 Mei 2009)
Taiping, Perak

Selamat pengantin baru dari krew SriKaseh. Majlis berlangsung dengan meriah sekali, siap ada pertunjukan silat, tari menari dan tak ketinggalan pakcik/makcik yang menunjukkan bakat masing-masing berkaraoke..”..
[Photographer:Shah]
[Project Manager:Shah]

hani dan helmihanired carpettaiping

Rahman dan Ida (31 Mei 2009)
Jitra, Kedah

Cinta yang berputik sejak setahun yang lalu,akhirnya bersatu jua..Bak kata pepatah, “Kalau dah jodoh, takkan ke mana”..
[Photographer:Shah]

wedweddingwed'pakngah

Advertisements

12 Responses to Pertunangan & Perkahwinan

  1. ROyZ says:

    Diharap prbnyakkan lg gmbar2 perkahwinan…

  2. fana says:

    slalu update the latest pict yg korang amek k!
    btw all the picts take were so nice!!! =)

  3. zuherni says:

    Salam Sri kaseh.. nk tnya Pakej D tu termasOk majlis di side lelaki ke?? n nk tnya, utk stOry bOard lak cmna? xtermasOk pakage ke?

  4. srikaseh photography says:

    Salam..
    Utk pakej D tu hanya cover utk majlis sebelah perempuan sahaja..
    Akan ada caj tambahan utk sebelah lelaki..
    Urmm..story board tue maksudnya storybook ke?

    • irni says:

      Salam… nk tanya, if amek pakaj D then + dgn majlis belah lelaki on the other day (total 3 days) berapa charge?? oh ya (3rd day in pulau pinang) And pada pakej D stated “2x FOC sesi outdoor (HARI YG SAMA)” means…?? 1day shoot for akad nikah n 2nd day shoot for persandingan kan??
      Much appreciate if you could send me quotation.. TQ…

  5. shira emy says:

    salam… kalau nak book, brpa lama masanya?

  6. shira emy says:

    kalau majlis februari 2013 da leh book ka?

  7. shila says:

    HYE THERE…boleh email saya tak utk shoot time bertunang…harga mcmana…
    thnks…

  8. irni says:

    Salam… nk tanya, if amek pakaj D then + dgn majlis belah lelaki on the other day (total 3 days) berapa charge?? oh ya (3rd day in pulau pinang) And pada pakej D stated “2x FOC sesi outdoor (HARI YG SAMA)” means…?? 1day shoot for akad nikah n 2nd day shoot for persandingan kan??
    Much appreciate if you could send me quotation.. TQ…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s